Docu-soap Toni & Karin op AT5

Advertentie

Kijkers van AT5 in Amsterdam en Noord Holland kennen duo Toni & Karin al. In de AT5 docu-soap Toni & Karin reizen we met ze mee, in hun bus en tram. De goedlachse Amsterdamse Braziliaan Antonio is al 25 jaar beroepschauffeur in de stad. Antonio vindt het belangrijk om rust uit te stralen op de bus. Dat geeft de passagiers vertrouwen en voorkomt trammelant.
De zeer Amsterdamse Karin – voorheen bingo-leidster – werkt sinds twee jaar als conductrice op tramlijn 1. Zij zorgt voor gezelligheid op de wagen en kletst graag met haar passagiers. Volgens Karin werkt het niet om met een “baklap” te gaan zitten, want dan doen de mensen ook niet aardig. En vriendelijkheid loont, vindt Karin.”Dat is de kers die het leven toch is!”
Gespreksonderwerpen die Toni & Karin in de eerste zes afleveringen veel tegen komen in de tram en op de bus zijn de chipcard, vervelend gedrag jegens GVB-personeel en omleidingen in de stad. Maar wat er ook wordt besproken, AT5 heeft alles vast gelegd in Toni & Karin. Alle afleveringen bekijken? Hier klikken.