DIGITAAL in Houten

Advertentie

Weet u het nog steeds niet of uw modelspoorbaan moet digitaliseren? Moet ik alles afbreken? Welke systeem? Op zaterdag 9 december 2017 staat in EXPO HOUTEN de reguliere Internationale Modelspoorbeurs in het teken van HOUTEN DIGITAAL. Hier kunt u alles informeren. Naast de gewone Internationale Modelspoorbeurs heeft de organisator van de Modelspoorspoorbeurs samen met PiCommIT en de HCC-m! groep het evenement Houten Digitaal in het leven geroepen. Voor het 4e jaar op rij treft u in de vergrote zaal 1 (ook wel zaal 1A genoemd) tijdens de reguliere december beurs dan de digitale zaal aan – een zaal (zaal 1A) vol informatie over het digitaliseren van uw modelspoorbaan. In deze zaal 1A kunt u terecht met al uw vragen. Hier tonen alle bekende bedrijven hun digitale systemen en producten. Deskundigen op het gebied van het digitaliseren van een modelspoorbaan verstrekken informatie en beantwoorden graag uw vragen. In de overige zalen t.w. zaal 1, zaal 2 en zaal 3 vindt zoals altijd de bekende Modelspoorbeurs plaats, waar alle te vinden is wat u zoekt.

Maar naast de handelaren treft u in zaal 1A ook veel gebruikers van de verschillende digitale systemen aan. Zij laten u niet alleen zien hoe zij hun modulebaan hebben gedigitaliseerd, maar zij willen u ook graag adviseren hoe u het beste kunt beginnen met het digitaliseren en hoe u eventuele problemen het beste kunt aanpakken.

Het belangrijkste is echter dat u in deze zaal kennis kunt maken met een onderdeel van het modelspoorgebeuren waar veel mensen huiverachtig voor zijn om eraan te beginnen. Deze angst is helemaal ongegrond, want voor elk probleempje zijn oplossingen te vinden in de vorm van gebruikersgroepen, blogs, workshops, enz. Tijdens een workshop leert u stapje voor stapje de basisprincipes kennen en wordt u geïnformeerd over de juiste en snelste handelswijze. Een ander voordeel van deze workshop is dat u medegebruikers spreekt.

Wij alles voor u nog eens op een rijtje:

Op zaterdag 9 december 2017 naast onze gebruikelijke Internationale Modelspoorbeurs (in zaal 1, 2 en 3) in EXPO HOUTEN te HOUTEN ook HOUTEN DIGITAAL in zaal 1A.

Waar te vinden: Modelspoorbeurs in zaal 1, zaal 2 en zaal 3. HOUTEN DIGITAAL in zaal 1A

Toegangsprijs: € 7,00. Kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Open. ngstijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur. Parkeren: GRATIS. Pendelbus tussen station Houten en EXPO HOUTEN (niet gratis).

Leert mede spoorders kennen die ook aan het begin van het digitaal stadium van het modelspoorgebeuren staan en juist dat stimuleert.

Welk systeem u ook heeft of wil hebben, zelfs de kleinste schalen Z en T (vermoedelijk niet aanwezig in Houten, maar op You Tube vele banen te zien), kunnen gedigitaliseerd worden. William en Gonard weten er allen van hoe je Z-Spoor kan digitaliseren. Binnenverlichting, sluitlichten, meerdere treinen, alles is mogelijk.

Ook Spoor -Z gedigitaliseerd