Diesellijnen Toen & Nu – deel 2

Advertentie

Al sinds zijn tienerjaren fotografeert Illya Vaes (in het dagelijks leven informatie-analist bij ProRail) treinen. Daarbij had hij in toenemende mate ook oog voor de omgeving. Hij fotografeerde niet alleen in zijn woonomgeving, maar reisde letterlijk het hele land af om bijzondere treinen en plaatsen vast te leggen, waarbij hij voorkeur had voor niet-geëlektrificeerde baanvakken en dieseltreinen.

In circa veertig jaar keerde Illya met enige regelmaat terug op sommige plaatsen waar hij eerder fotografeerde, zodat interessante vergelijkingen qua omgeving en materieel toen en nu ontstonden. De auteur kreeg op internet vaak positieve reacties op zijn foto’s en suggesties een fotoboek met dit thema te maken, leidden ertoe dat Illya in de foto- en diaverzameling van hem en wijlen zijn broer Camille is gedoken en de gevonden opnames bovendien is gaan aanvullen met speciaal gemaakte opnames in het heden.

Tevens heeft hij volop gebruik kunnen maken van het veelal aantrekkelijke materiaal van andere fotografen, soms gemaakt op afgelegen locaties, zowel voor het verleden als voor het heden. Het resultaat van deze inspanningen ziet u in dit boek, het tweede in een reeks van vier. Dit tweede deel behandelt de diesellijnen in de provincie Gelderland. Ga mee op reis met Illya, door het land en door de tijd!. Een prachtig boek, geheel in kleur, met foto’s van vroeger em nu.

Bestellen

Titel:Diesellijnen Toen & Nu 2
Auteur:Illya Vaes
Taal:Nederlands
Bindwijze:Gebonden (hardcover)
Druk:Eerste
Afmeting:
Pagina’s:
Illustraties:
ISBN:9789492040466
Prijs:€39,90

Je koopt dit prachtige boek bij Spoorwegboekhandel.

Spoorwegboekhandel

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.