Derde modelspoorshow van het jaar

Advertentie

Na de twee eerste grote beurzen die in Nederland gehouden werden (Modelspoordagen en Rail2020) is het nu de beurt aan Modeltrein Expo On traXS! (13 t/m 15 maart 2020) in Het Spoorwegmuseum te Utrecht

DE MOOISTE MODELSPOORBANEN VAN EUROPA

Het is ieder jaar weer een verrassing welke prachtige modelbanen een plek hebben gekregen tussen de levensgrote treinen van het Spoorwegmuseum. Eén ding kunnen we garanderen: alle modelbanen zijn van uitmuntende kwaliteit, alleen de beste bouwers krijgen een uitnodiging! En die komen uit heel Europa, dit jaar zelfs uit Australië.
De modelbanen variëren van piepklein (47 centimeter) tot megagroot (17 meter). Voor de liefhebbers presenteren en verkopen de gespecialiseerde fabrikanten en leveranciers hun nieuwste producten, ook zijn er volop demonstraties modelbouw, zowel voor beginners als gevorderden. Kinderen kunnen zich uitleven op het kinderplein en kennis maken met de fascinerende wereld van de modelbouw.
Klein ontmoet groot. Tussen de levensgrote treinen van het Spoorwegmuseum exposeren Europa’s beste modelbouwers hun banen. Dit is een van de topevenementen van de modelspoorwereld!

TEAM MITROPA

Het Spoorwegmuseum werkt nauw samen met Team Mitropa voor de organisatie van deze geweldige beurs. Zij zijn zelf excellente modelbouwers en zoeken voor het Spoorwegmuseum de mooiste modelbanen van Europa. Alle deelnemende modelbanen komen op uitnodiging, alleen modelbanen van de hoogste kwaliteit krijgen een plekje op de Modeltrein Expo OntraXS!.
Daarnaast verzorgen de leden van Team Mitropa demonstraties, dus wil je leren hoe je een mooie modelbaan bouwt, leer dan hier de fijne kneepjes van het vak.

WAT IS ER TE DOEN?

Niet alleen treinliefhebbers kunnen hun hart ophalen, ook voor gezinnen met kinderen heeft Modeltrein Expo On traXS! veel te bieden.
De modelbanen zijn goed bewonderen dankzij de opstapjes voor de kleintjes.
Zelf bouwen, knutselen, rangeren en je rangeerdiploma halen.
Spelen op het speelkleed, op de speeltafels gevuld met Brio en Märklin My World.
Treinen besturen op de C-trackbaan van Railclub Utrecht.

Tickets

Je bezoekt Modeltrein Expo On traXS! met een geldig entreebewijs voor het Spoorwegmuseum. Met een BankGiro Loterij VIPkaart en een museumkaart heb je gratis entree en hoef je niet te reserveren. Bron  en foto en video’s: Het Spoorwegmuseum.

Voorproefje 2020

Zo was het in 2019

1 Comment

  1. Ik heb nog een oud stoomlocomotiefje met wagonnetje.
    Naar welke beurs moet ik gaan.
    Er moet wel wat aan gedaan worden om hem rijdend te krijgen

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.