Denkt u mee (2)

Advertentie

Geef de nieuwe Arriva-treinen in Limburg een naam van een favoriete Limburgse bestemming!

arriva-limburg-wapenVanaf 11 december 2016 is Arriva de nieuwe bus- en treinvervoerder in de provincie Limburg. Dat is nu algemeen bekend. De nieuwe vervoerder in het Limburgse Arriva roept iedereen op om namen van bestemmingen voor te stellen voor de eerste serie nieuwe treinen (Stadler) die vanaf 11 december in Limburg gaat rijden. Het gaat om 15 nieuwe Arriva-treinen, waarvan er 14 een naam van een favoriete bestemming in Limburg krijgen.
Tot en met 23 oktober kan men een naam voorstellen met de reden waarom die bestemming zo bijzonder en speciaal is. Limburgers kunnen de naam doorgeven via arriva.nl/namenwedstrijd.
Eind oktober selecteert een jury uit alle inzendingen 30 namen. Vervolgens kan er via de website op deze namen gestemd worden. De 9 namen met de meeste stemmen, worden vermeld op de nieuwe treinen. De jury kiest de overige 5 namen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen. Arriva laat één van de nieuwe treinen het eerste jaar nog rondrijden als ‘de trein zonder naam’. Hiervoor wordt in 2017 een aparte campagne gestart.

Jury
De jury voor de namenwedstrijd bestaat uit Monique Quint, voorzitter Reizigersoverleg Limburg, Leo Hauben hoofdredacteur L1, Roy op het Veld hoofdredacteur Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad en Jan Smeets directeur en oprichter van popfestival Pinkpop. Anne Hettinga, voorzitter Raad van Bestuur Arriva Nederland, is de voorzitter van de jury.

arriva-limburg-5