Denkt u mee?

Advertentie

noord-reizigersonderzoek-3Publieksraadpleging Stadsregio Amsterdam. Tussen 13 en 31 oktober 2016 organiseert de Stadsregio een publieksraadpleging over het totale OV Lijnennet. De raadpleging gaat niet in op afzonderlijke bus- of tramlijnen, maar gaat over het totale, samenhangend OV Lijnennet in de regio Amsterdam. De Stadsregio wil graag weten wat de impact van het nieuwe lijnennet op de reizigers is en hoe de ideale OV-reis eruit ziet.

Publieksraadpleging
De publieksraadpleging start met een online vragenlijst. We nodigen u van harte uit om deze hier in te vullen. Samen maken we het OV nóg beter.  De Stadsregio vraagt niet alleen online reacties. Ook organiseren ze eind oktober een interactieve bijeenkomst voor een geselecteerde groep OV-reizigers, die in de toekomst gebruik gaat maken van het nieuwe OV Lijnennet. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de Stadsregio over de achtergronden en de totstandkoming van het nieuwe OV Lijnennet, wordt toegelicht wat er allemaal bij komt kijken om zo’n verandering door te voeren en vragen we reizigers hun verwachtingen en dilemma’s op tafel te leggen. De resultaten van deze gehele publieksraadpleging worden verwerkt in het definitieve advies dat in december ter vaststelling wordt voorgelegd aan het Dagelijks Bestuur.
Meer weten over het nieuwe OV Lijnennet in 2018? Lees hier verder

noord-reizigersonderzoek-2

1 Comment

  1. Medio 2018 verandert het spinweb-model met als spin-punt het Centraalstation Amsterdam; bij aanvang Noord-Zuidlijn wordt dit het
    visgraat-model waar alles zoveel als maar kan, aansluit op deze Noord-Zuidlijn. Dat houdt zeker in: extra overstappunten, wat voor kwetsbare ouderen en visueel en anderszins gehandicapten, voor het reiscomfort helemaal niet gunstig zal gaan uitpakken. Daarom pleiten wij voor hufterproof zitbankjes bij deze overstappunten. Op het totale kostenplaatje is dat maar kleingeld en moet dus kunnen toch ?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.