Dè website vóór en dóór Märklin liefhebbers!

Advertentie

Welkom bij de 3railforum Website! door: Sascha Bakx
3 Rail forum is de informatieve website, behorende bij het 3rail systeem van Märklin. Het forum zelf kunt u bereiken door bovenin het menu op de knop FORUM te klikken, of hier op het blauwe locje. http://website.3rail.nl/
Deze website organiseert een heuse (model)spoor-fotowedstrijd. Klik snel op -deze link- voor meer informatie! Op deze site kunt u informatie vinden die zij hebben geplaatst omdat sommige vragen vaker terugkomen op het forum. Om niet elke maand dezelfde vragen te beantwoorden, is deze site in het leven geroepen.
Deze website is bedoeld ter ondersteuning van het forum. Alle informatie die u op deze site terug vindt is door forumleden en/of beheerders zelf aangeleverd. Tevens delen forumleden ook hier hun favoriete links, en geven ze recensies over boeken, tijdschriften, DVD`s etc die ze zelf in het bezit hebben. Ook worden hier persoonlijke meningen/beschrijvingen van de forumleden over bepaalde modellen van Märklin geplaatst. Het is een site voor Märklin liefhebbers daardoor wordt er gesproken over Z-Spoor.