De treinreis is het doel

Advertentie

Nostalgisch, comfortabel, veilig reizen. Zonder stress lange afstanden overbruggen en onderweg heel veel zien. Een reis met de trein is een avontuur op zich. Geniet van uw prachtige gedecoreerde museum-hotel op wielen en de unieke service aan boord van beroemde en legendarische treinen. Maak een luxe cruise op rails: één keer uw koffer uitpakken en met een select gezelschap ontspannen verre reizen maken, door adembenemende mooie landschappen, met alle luxe binnen handbereik. Ga op ontdekkingsreis naar plaatsen waar alleen de trein kan komen, op de mooiste en meest spectaculaire trajecten ter wereld.

Op reis met de trein is ontspannen genieten, terwijl steeds wisselde landschappen aan u voorbij trekken. Of u nu een korte of lange treinreis maakt, u komt altijd heerlijk uitgerust op uw volgende bestemming aan. Maar….. de bestemming is niet het doel, dat is de treinreis zelf. De service en faciliteiten aan boord, de maaltijden en drankjes onderweg, de prachtige uitzichten vanuit uw luxe zit- en slaapcompartiment of comfortabele zitplaats. Onderweg unieke ervaringen en indrukken, de bezienswaardigheden en kennismaking met nieuwe culturen tijdens geweldige excursies en bijzondere contracten met medepassagiers. Kortom op de meest ontspannen manier, met alle comfort, oneindig veel zien en beleven. Dat is het doel van Incento-reizen per trein.

Dit schrijft Anita Rörhig, Brand Manager Luxury trains in het voorwoord van “De mooiste treinreizen ter wereld”

Mooiste treinreizen

Weet jij al waar de volgende treinreis tijdens de komende vakantie naar toe gaat? De reisexperts van Incento.nl (vraag het boekwerk “De mooiste treinreizen ter wereld” gratis aan) weten diverse interessante treinreizen. Voor het eerst is er een inspiratiemagazine voor treinreizen ontworpen. Het magazine is gemaakt naar aanleiding van het toenemende aanbod van bijzondere en luxe treinreizen wereldwijd. Maar ook de vraag van de reizigers die eens niet willen vliegen. Vanuit de Incento ontstond de vraag of het mogelijk was om een brochure met het volledige treinaanbod te maken. In het magazine vind je verschillende treinreizen en treinen. Zo zijn er luxe treinreizen over heel de wereld. Verder kun je ook korte reizen maken met een luxe trein. Denk hierbij aan de Trans Siberië Express en de Orient Express.
De Treinreiswinkel medewerkers staan ook graag voor je klaar met tips en praktische adviezen (wil je zelf iets uitzoeken vraag dan hun Catalogus 2019 (156 pagina’s) aan. Deze wordt je ook gratis toegezonden. Dan weet je gelijk hoe de treintrajecten van de treinen lopen). Beide boeken zijn het bestellen waard. Of heb je zelf al een idee voor je treinreis? Neem contact met een van deze twee bureaus en laat je wensen horen en zij gaan voor je aan de slag! Of het nu een goedkope reis naar Duitsland is of een verre trein door Amerika (dan moet wel eerst vliegen) zij weten de weg. Incento zeg niet voor niets “Onze medewerkers hebben een passie voor treinreizen.”

Treinreiswinkel

De Treinreiswinkel is dé specialist en meest voordelige voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties, oftewel een ontspannen reis. De spoorwegen in Amerika, Canada en Zuid Afrika hebben zelfs treinhotels op de rails. Een keer je koffer uitpakken en dan genieten van het landschap wat als een film voorbij trekt. Kijk eens op iLoveStedentrips, er zijn vast steden waar je naar toe wil. In Europa zijn verschillende adembenemende treinreizen, denk daarbij aan Zwitserland, waar de Alpen met het meest spectaculaire traject, dat op de werelderfgoed lijst staat. Heb je een grotere en dikker portemonnee, steek dan eens de oceaan over naar Canada of Amerika. Ook Zuid Afrika heeft mooie trajecten. Denk aan de Rail Away van de EO, dan weet je hoe het kan zijn als passagier. Een herinnerring om nooit te vergeten. Er zijn natuurlijk ook bij NS International treinreizen te boeken.