De snelste Hello Kitty samenwerking ooit

Advertentie

Hello Kitty JR Trein in Japan zoals in onderstaande video. De Japanse Spoorwegen (JR) is een samenwerking aangegaan met de firma die Hello Kitty, het geliefde karakter van Sanrio, op de Japanse markt brengt. Acht treinen die de verbinding onderhouden met de Japanse steden Osaka en Fukuoka worden beschilderd met het figuur Hello Kitty. Hello Kitty is de tegenhanger van Nijntje, die door Dick Bruna is bedacht, in Japan. Nadat Bruna Nijntje het levenslicht liet zien, is sinds de jaren 1970 Hello Kitty een karakter in Japan en in geheel Azië zeer gezien onder tienermeisjes. Velen jaren lagen Dick Bruna en de Japanse bedenkers in de clinch wie de rechten had van Hello Kitty.
Hello Kitty is ook zeer gewild als reclame-uiting in Azië en heeft al gediend als politieke figuur, de beste playmate van een kind, een speciale toerisme-ambassadeur voor de Verenigde Naties, frisdranken, kledinglijnen en ijsmakers van McDonald.
Nu wordt zij gekoppeld aan de Japanse Railways Shinkansen treinen. Acht Skinhansen treinen die een topsnelheid van 320 kilometer per uur kunnen bereiken worden met een nieuw roze ontwerp van Hello Kitty op de zijkanten bestickerd. De Hello Kitty Shinkansen worden alleen deze zomer gebruikt als reclame-uiting. De kans is dus groot dat als u naar Japan gaat en een rit met de kogeltrein maakt dat u in een Hello Kitty trein zit. Als u met deze trein reist wel even een selfie maken en naar treinennieuws mailen. Een idee voor onze NS, om een Nijntje trein in te zetten. Dat brengt de reizigers misschien in een goede stemming.  Op YouTube kunt u een idee krijgen hoe dit er uitziet. Bron: Azië wire Azië/Shutterstock.