De Reiziger 2008 nummer 2

Advertentie

Het nieuwe nummer van De Reiziger is weer verschenen. Met deze keer o.a. “Per OV naar het buitenland”: een uitneembaar middenkader boordevol reismogelijkheden, tarieven en tips en andere praktische informatie. Nu extra dik en mét Oost Europa, Baltische staten en Balkan! Per OV op vakantie naar het buitenland: aangenaam, avontuurlijk, interessant én minder milieu belastend. Onderwerpen, die regelmatig in De Reiziger aan bod komen zijn onder andere: landelijk en regionaal OV-beleid, spoorwegen, stads- en streekvervoer, dienstregelingen, tarieven, reisinformatie, OV en recreatie, mobiliteit, bereikbaarheid, toegankelijkheid, voorbeelden uit het buitenland, ROVER-activiteiten en resultaten, verenigingsnieuws, binnen- en buitenlandse reistips, wandelroutes, ervaringen en meningen van lezers.
Abonnementen
De Reiziger komt (gratis) zesmaal per jaar in de bus bij ROVER-leden die minimaal 13,50 lidmaatschapsgeld betalen. Een jaarabonnement voor niet-leden kost 30,- per jaar. Klik hier om lid te worden of een abonnement te nemen.
Losse nummers
Prijs: 3,50, toegezonden per post 5,00. Bestelling door overmaking van het bedrag op gironummer 5939600 ten name van Vereniging ROVER, Amersfoort. Denk aan de vermelding van nummer en jaargang.
Hou je helemaal niet van papier en verzamel je geen magazines over deze onderwerpen, lees dan de Reiziger vanaf je beeldscherm door hier te klikken.