De NIEUWE NS SPRINTER

Advertentie

Treinspotters wonen vermoedelijk naast de spoorlijnen. Zo ook Dave Ik Spoor Niet uit Maastricht. Hij spotte de nieuwste aanwinst van de NS Sprinter gFlirt3, volgens Rail Magazine de 2201, gemaakt in Polen door het Zwitserse Stadler en zette hem direct op Facebook. Hij is vermoedelijk de eerste fotograaf, die de Sprinter van de NS in al zijn glorie op zijn gevoelige smartphone heeft vastgelegd. Hij maakte ook een korte video die op zijn Facebookpagina is te vinden. Foto: Treinstel 2201 Dave Dritty

4 Comments

  1. Deze sprinters van Stadler type Flirt3 voor de NS worden in de Poolse vestiging van Stadler gebouwd. Eerste zending is met Pasen naar NedTrain in Maastricht op transport gesteld. (1 x 3 delig + 2 x 4 delig treinstel.) Zie ook uw eerder bericht.

  2. Gezien de meerdere andere fotograven er stonden voor Dave aan kwam lopen, denk ik dat beweren dat iemand de eerste foto heeft journalistiek zeer onverstandig is. Zeker gezien er meerdere fotos zijn genomen toen de trein het terrein van Nedtrain afreedt.

  3. Er staat niet voor niets het woord ‘vermoedelijk’ in het bericht. Er wordt dus helemaal niet geclaimd dat het om de eerste fotograaf gaat.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.