De meest gewilde stoelen in Zwitserland (Update 360 graden foto)

Advertentie

Heeft u al een plaats gereserveerd in een van de meest gewilde stoelen in Zwitserland? Een panoramische reis door de Zwitserse Alpen aan boord van de Glacier Express was al heel mooi en indruk wekkend, maar is nu nog spectaculairder. De nieuwe Excellence Class wagen stelt normen die even hoog zijn als de bergtoppen langs de legendarische route.

Stoel aan het gegarandeerd
Vanmorgen vertrokken de eerste Excellence Class wagens van de RhB voor een treinreis door de Zwitserse Alpen die nog nooit zo luxueus is geweest. In de Excellence Class garanderen RhB u een zitplaats bij het raam en een prachtig panoramisch uitzicht tijdens het reizen over 291 bruggen en door 91 tunnels tussen St. Moritz en Zermatt.

Zo maakte een van de passagiers vanmorgen bekend dat zij aan boord was van de nieuwe wagon van de Glacier Express. Ook Erik de Zwart is bij deze eerste rit aanwezig volgens zijn 24 Trains. Misschien maakt hij nog een Selfie

Gastheer en infotainment aan boord
Tijdens de hele reis wordt u verzorgd door een gastheer, kan natuurlijk ook een gastvrouw zijn. Of het nu gaat om culinaire hoogstandjes, antwoorden op persoonlijke zaken of spannende anekdotes en informatie over natuur, cultuur en mensen tijdens de reis.
Met een vijfgangenmenu en de Glacier Bar voor een aperitief onderweg wordt u een verfijnd regionaal 5-gangenmenu met bijbehorende wijnen geserveerd. Voor een aperitief, een heerlijke cocktail of om te wisselen met medereizigers, is de Glacier Bar de perfecte plek om te bezoeken. Dankzij het kompas op het plafond zullen geen van de vele bochten worden gemist, maar natuurlijk ook het 360 ° uitzicht in De Excellentie klasse
Details over de reis met de Excellence Class
De Excellence Class is te boeken voor het traject St. Moritz – Zermatt of Zermatt – St. Moritz. De Excellence Class wagen rijdt tot 13. oktober 2019 met drie treinen mee. Denk daaraan bij het boeken. De eerst vertrok vanmorgen uit het vernieuwde station in St. Moritz om 9.15 uur en vanaf Zermatt om 8.52 uur. De tweede van uit Zermatt gaat om 17.10 uur en vanuit St. Moritz om 16.38 uur.

Prijs
Om met de Excellence Class te reizen, hebt u een geldig 1. Klas treinticket nodig voor het traject St. Moritz – Zermatt of Zermatt – St. Moritz. Details over treinticketprijzen en geldige tickets zijn hier te vinden. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.
Naast uw 1 ste klas treinticket hebt u een stoelreservering voor de Excellence Class nodig. De verplichte reserveringskosten voor de Excellence Class bedragen CHF 420, -. Ja zo ritje is wel prijzig maar je krijg er wel wat voor terug:

Coach & Services:
Lounge zitplaatsen met gegarandeerde zitplaats bij het raam
exclusieve toegang tot de Glacier Bar
Tablet met Bordinfotainment
Gastheer in de Excellence Class
Persoonlijke check-in op het perron
Bagagetransport in speciale afsluitbare secties aan boord
catering:
Koffie, sap, champagne en brioche
Apéritif & amuse-bouche
Seizoensgebonden, regionaal 5-gangenmenu incl. wijn begeleiding
Koffie en digestief met een chocolaatjes
Theetijd ’s middags met zoetigheden
Frisdranken en vruchtensappen
Snacks zijn de hele dag beschikbaar
Boeking
Je kunt je Excellence Class-stoel online reserveren maar ook op de RhB kantoren. Het is ook mogelijk om uw stoel te boeken op elk treinstation in Zwitserland, grote treinstations in het buitenland of bij verschillende reisbureaus.
Als u hulp nodig heeft bij het boeken, kunt u andere vragen stellen. Het RhB Railcenter helpt u graag verder. Promotie video van de RhB:
https://www.youtube.com/watch?v=BBKfwNx78BU

360 graden beeld: https://my.matterport.com/show/?m=6uuCXXL4yh4