DB zet zwaar in tijdens OS2018

Advertentie

Niet alleen Nederland deed er alles aan om een WK binnen te halen maar ook in andere landen wordt er tot in de details gewerkt aan een plan om een groot evenement binnen te slepen.
Aankomende zomer zal op het IOC congres in Durban, Zuid-Afrika een keuze gemaakt worden welk land de Olympische Winterspelen van 2018 mag organiseren. Er zal gekozen worden uit München (DE), Annecy (FRA) en PyeongChang (ZKO). Op dit moment krijgt Treinennieuws.nl een mooie rondleiding langs wat locatie en vooral informatie op het gebied van de infrastructuur.
Een van de vele details is de inzet van vele treinen. In het bidbook is opgenomen dat de Deutche Bahn de inzet van extra treinstellen en diensten zal verhogen. Tijdens de Olympische Spelen van 2018, wanneer München gekozen wordt, zullen er tussen München en Garmisch-Partenkirchen vele extra ritten worden gemaakt om alle bezoekers naar de skigebieden te brengen.

Later meer foto’s en berichten van onze treinreis naar Beieren.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.