Chuggington promotie in Het Spoorwegmuseum te Utrecht

Advertentie

Er zijn GEEN leuke modeltreinen en/of echte treinen van Chuggington te zien, maar vanaf komende zaterdag staat Het Spoorwegmuseum in het teken van ‘Chuggington’. Kinderen maken tussen 4 en 12 augustus kennis met de karakters uit de populaire tv-serie ‘Chuggington’. Nogmaals niet met echte- of modeltreinen, maar met een Chuggington paspoort maak je een leerzame en educatieve route door het Spoorwegmuseum. Een vol paspoort levert een leuk kadootje op. Tussen de levensgrote treinen van het museum kan er volop worden gespeeld en gebouwd. Laat dit de eerste kennismaking zijn met treinen, voor de kleinste onder ons, een leuk vakantie uitje.
Wat is Chuggington?


Ongetwijfeld weet u dat. Maar misschien even uw geheugen opfrissen. Chuggington is een eigentijdse en interactieve serie voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 6 jaar, die in Nederland wordt uitgezonden bij Telekids op RTL. De serie is gebaseerd op drie ‘jonge’ treinen, Wilson, Brewster en Koko, die leren hoe het spoor werkt. Elke aflevering worden kinderen meegenomen naar het stadje Chuggington waar ze simpele maar zeer belangrijke sociale normen en waarden leren zoals vertrouwen, geduld, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Op deze manier leren ze de waarde van teamwork en vriendschap.
Moe van het spelen? Rust dan lekker uit in de filmzaal! Natuurlijk zijn alle werelden van Het Spoorwegmuseum gewoon open en rijdt er op het buitenterrein de Jumbo Express zijn rondjes.
Tijdens ‘Ontdek Chuggington’ geldt de normale entree: € 14,50 voor iedereen van 4 jaar en ouder (museumkaart gratis). Het Spoorwegmuseum is open van 10 tot 17 uur (ook op maandag).
Er is geen aparte kaartverkoop, toegang is met normaal toegangsbewijs.