China heeft veel vertrouwen in Bombardier

Advertentie

De nieuwe generatie CR300AF-hogesnelheidstrein met een snelheid van 250 km per uur Foto: Bombardier

Met meer dan 4.600 reeds geleverde treinwagons is de Chinese joint venture van Bombardier de enige Chinees-buitenlandse entiteit die ooit een nieuw bod voor een Chinese standaard hogesnelheidstrein heeft gewonnen. Dit is de eerste bestelling van BST, de nieuwe generatie 250 km / u CR300AF hogesnelheidstrein

Bombardier Transportation heeft vandaag aangekondigd dat zijn Chinese joint venture, Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation Ltd. (BST), een contract heeft gekregen van China State Railway Group Co., Ltd. (CHINA RAILWAY) om 112 CR300AF-wagens te leveren. – de nieuwe Chinese standaard hogesnelheidstreinwagen die wordt gebruikt voor het zich ontwikkelende hogesnelheidsspoorwegnet van China. De 112 wagens worden omgebouwd tot veertien treinstellen van 8 wagons met een werksnelheid van 250 km per uur.
Jianwei Zhang, President van Bombardier Transportation China, zei: “We zijn vereerd dat we zijn uitgekozen om de nieuwe generatie CR300AF-hogesnelheidstreinen te leveren via onze BST-joint venture. Wij danken CHINA RAILWAY oprecht voor zijn vertrouwen en CRRC voor zijn steun. We zullen de state-of-art treinen leveren met kwaliteit, binnen budget en op tijd. ”
Deze laatste order is het eerste contract van BST voor de nieuwe generatie hogesnelheidstreinen, de CR300AF met een snelheid van 250 km per uur. Van de 14 treinstellen zijn er 10 voor Fujian Fuping Railway Co., Ltd. en de overige treinstellen zijn voor Guangdong Meizhou-Shantou Passenger Dedicated Line Co., Ltd. BST werd als eerste gekozen om de nieuwe Chinese standaard hogesnelheidstrein te leveren. in totaal 448, 350 km / u CR400AF- en CR400AF-A-auto’s afgeleverd aan CHINA RAILWAY. Deze nieuwe bestelling weerspiegelt het vertrouwen en de tevredenheid die de klant in BST heeft gesteld. Alle 112 wagens worden geleverd in januari 2021.

Bombardier Transportation in China

Bombardier Transportation in China is de leverancier van volledige oplossingen in de hele waardeketen. Van voertuigen en voortstuwing tot diensten en ontwerp, Bombardier Transportation in China heeft zeven joint ventures, zes ondernemingen die volledig in buitenlandse handen zijn en meer dan 8.000 werknemers. Samen hebben de joint ventures 4.600 treinwagons, 580 elektrische locomotieven en meer dan 3.000 metrostellen, monorail, APM en trams geleverd aan China’s groeiende markten voor spoorvervoer. Het is een belangrijke leverancier van signaleringssystemen voor het Chinese hogesnelheidsnetwerk en via zijn joint ventures worden voortstuwingsapparatuur en signaleringssystemen gebruikt in in totaal 30 Chinese steden.

Over Bombardier Transport

Bombardier Transportation is een wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen die voorop loopt met het breedste portfolio van de spoorwegindustrie. Het omvat het volledige spectrum van oplossingen, gaande van treinen tot subsystemen en signalering tot complete kant-en-klare transportsystemen, e-mobiliteitstechnologie en datagestuurde onderhoudsdiensten. Door technologie en prestaties te combineren met empathie, betreedt Bombardier Transportation voortdurend nieuwe wegen in duurzame mobiliteit door geïntegreerde oplossingen te bieden die aanzienlijke voordelen opleveren voor operators, passagiers en het milieu. Bombardier Transportation heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, heeft ongeveer 36.000 mensen in dienst en zijn producten en diensten zijn actief in meer dan 60 landen.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.