Breng je stem uit

Advertentie

Stem op naam voor nieuwe Arriva-treinen in Limburg. De afgelopen twee weken hebben 385 Limburgers gereageerd op de vraag van Arriva om de mooiste en belangrijkste bestemmingen van Limburg in te sturen. Deze bestemmingen maakten tot afgelopen donderdag allemaal evenveel kans om als naam op een van de gloednieuwe treinen van Arriva te komen te staan die vanaf 11 december in de provincie Limburg rijden. Afgelopen donderdag 3 november heeft de jury uit alle inzendingen 30 namen geselecteerd. De nieuwe vervoerder in Limburg roept nu iedereen op om zijn of haar stem uit te brengen op arriva.nl/namenwedstrijd.
De 14 namen met de meeste stemmen, plaatst Arriva op de nieuwe treinen in Limburg. De naam van de bestemming komt voor op de trein te staan. Ook wordt de bestemming op speelse wijze verder in het interieur van de trein uitgewerkt. Op deze manier zijn de treinen straks echt een levend onderdeel van Limburg. De bekendmaking van de 14 bestemmingen vindt plaats op donderdag 24 november. Een van de vele namen die is geselecteerd is het Bonnefantenmuseum. Zakelijk directeur van het Bonnefantenmuseum Sandra Holtjer: ‘We zijn ontzettend trots dat we bij de selectie van deze 30 namen zitten. Als wij genoeg stemmen krijgen om met onze museumnaam de komende 15 jaar op een trein te mogen staan, dan zorgen wij, in overleg met Arriva, voor een prachtige binnenkant.’ Er zijn natuurlijk nog 29 meer schitterende bestemmingen geselecteerd zoals onder andere ‘De Cauberg’, ‘Het Geuldal’ of ‘Abdij Rolduc’, kijk op arriva.nl/namenwedstrijd voor alle 30 geselecteerde namen.
Jury
De jury voor de namenwedstrijd bestaat uit Monique Quint, voorzitter Reizigersoverleg Limburg, Leo Hauben hoofdredacteur L1, Roy op het Veld hoofdredacteur De Limburger/ Limburgs Dagblad en Jan Smeets directeur en oprichter van popfestival Pinkpop. Anne Hettinga, voorzitter Raad van Bestuur Arriva Nederland, is de voorzitter van de jury. Stemmen kan via de website arriva.nl/namenwedstrijd.