Bouwen op een A4-tje

Advertentie

Het heeft er even om gehangen maar nu is definitief de knoop doorgehakt om na de succesvolle wedstrijden in 2014 en 2015 ook voor het aanstaande Eurospoor 2016 evenement een te organiseren. In samenwerking met Eurospoor en Modelspoorwijzer.net organiseert Railhobby de A4 dioramawedstrijd op Eurospoor 2016.
Simpel en eenvoudig onder het motto: “Niet te groot, niet te klein. Op een A4-tje moet het te bouwen zijn!”. Je hebt vrijwel volledig de vrije hand waarna je diorama 3 dagen lang tentoongesteld zal worden op Eurospoor 2016 (28 t/m 30 oktober).
Er zijn twee deelnemerscategorieën, te weten: jeugd categorie voor deelnemers tot en met 17 jaar en volwassen categorie voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Per categorie is er een prijs te winnen van de publieksjury en van de vakjury, die later bekend wordt gemaakt. Daarnaast is er extra prijs te winnen voor een bewegend element. Hoe kleiner hoe fijner zeggen we maar. Z en T Spoorders onder ons, laat eens wat zien.
En natuurlijk krijg je als deelnemer (winnend of niet) een pas waarmee je drie dagen gratis Eurospoor kunt bezoeken. Laat je inspireren, bouw iets moois, toon het aan 15.000 bezoekers en schrijf geschiedenis!  Deelnameformulieren kun je vanaf hier bekijken.