Bombardier sloot het jaar 2018 goed af

Advertentie

Ook Bombardier sloot het jaar 2018 goed af met 18 FLEXITY trams voor Wiener Lokalbahnen. BERLIJN, Bombardier Transportation en Wiener Lokalbahnen, hebben een contract getekend voor de levering van 18 FLEXITY trams aan Wenen, inclusief het FlexCare-onderhoudsmanagementsysteem gedurende 24 jaar. Ook omvat het een optie voor 16 extra voertuigen en ook nog eens acht jaar onderhoud en service.
De trams worden ontwikkeld in het wereldwijde bekende centrum van Bombardier voor trams en sneltrams in Wenen. De eerste voertuigen worden vanaf 2021 achter elkaar in gebruik genomen en vervangen de oude TW100-voertuigen.
“Wiener Lokalbahnen wilde een modern, barrièrevrij en milieuvriendelijk voertuig om passagiers van Badner Bahn het hoogst mogelijke comfort te bieden. Wij zijn verheugd om een zeer ervaren en competente partner in Bombardier te hebben gevonden”, zei Monika Unterholzner, Managing Director van Wiener Lokalbahnen .
Bombardier op zijn beurt: “We boden een zeer duurzame mobiliteitsoplossing aan met duidelijke voordelen voor zowel passagiers als onze klanten. Passagiers van de nieuwe FLEXITY-voertuigen kunnen uitkijken naar meer comfort, innovatief ontwerp en de hoogste veiligheidsnormen. Met het 24-jarige FlexCare-onderhoudspakket garanderen we een efficiënte, veilige en betrouwbare werking van een duurzame tram in de toekomst “, voegde Christian Diewald, Managing Director van Bombardier Transportation in Oostenrijk, eraan toe.
Passagiers die afhankelijk zijn van de verbinding tussen de buitenwijken van Wenen en het stadscentrum, kunnen blijven genieten van Bombardier’s gebruikelijke hoge kwaliteit, comfort, toegankelijkheid en moderne apparatuur.
Het FlexCare-onderhoudssysteem van Bombardier is eenvoudig te integreren in bestaande onderhoudsprocessen en stelt klanten in staat om onderhoud uit te voeren op hun eigen faciliteiten onder de algemene verantwoordelijkheid voor onderhoudsbeheer van Bombardier. Naast een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid garandeert dit onderhoudsbeheersysteem ook de kostenbeveiliging gedurende de volledige looptijd van het contract.
Foto’s: WIENER LOKALBAHNEN GmbH