Bombardier op InnoTrans 2012

Advertentie

Mobiliteit is de toekomst. Wat die mobiliteit betreft, dat is wat we allemaal bij Bombardier Transportation kunnen te weet komen op de InnoTrans. Zij noemen het: “De evolutie van de mobiliteit”
Op InnoTrans de Spoorwegtentoonstelling in Berlijn, presenteert Bombardier de nieuwste, slimste openbaar vervoer- en e-mobiliteit technologieën voor de snel groeiende stedelijke gebieden, waar de reistijden langer worden. Het leveren van, dat op de toekomst gerichte passagiers in verschillende landen en steden, vandaag de dag willen hebben: duurzaam, efficiënt en comfortabel reizen. Men wil niet in de file staan, maar ook niet als haringen in een ton, hangende aan een lus in een wiebelende overvolle trein.
Bombardier denkt aan monorails en metrosystemen die door gebouwen flitsen, over verhoogde banen rijden of ondergronds duiken. Maar ook aan oplossingen met elektrische auto’s. Met al deze nieuwste producten, staat Bombardier op de InnoTrans 2012 (Hal 2.2, stand 201 en buitenruimte, stand FB/15) klaar om de geïnteresseerde te ontvangen.

Duurzaam vervoer
Stadsbesturen, maar ook de inwoners van grote steden, vragen om groenere en meer duurzame vormen van vervoer. Dit betekent minder files, minder uitstoot van CO2 en natuurlijk een lager energieverbruik. Dat is wat men krijgt met de nieuwste generatie van FLEXITY 2 trams. Deze moderne trams besparen energie door de ECO4 technologieën en de innovatieve PRIMOVE e-mobiliteitsoplossingen.

Hoge snelheid
De toekomst van de mobiliteit is ook de snelheid. Sneller is goed, maar met hoge snelheid nog beter. TWINDEXX Express dubbeldeks intercity treinen voeren zowel de capaciteit als de snelheid op. Met de geavanceerde FLEXX Tronic WAKO draaistel-technologie kunnen deze treinen sneller door bochten. En voor een nieuw gevoel van zeer hoge snelheid, is er baanbrekende ZEFIRO technologie en geavanceerde MITRAC voortstuwing en FLEXX Speed draaistel. Allemaal termen die men u kunt uitleggen op deze beurs.

Stedelijke verkeersstroom
Bij groeiende steden is een efficiënte doorstroom van het verkeer van belang. Het CITYFLO seininrichtingen en controlesystemen heeft bewezen dat kan helpen bij deze wens. Waar de volgende generatie aan moet wennen is het Innovia volledig geautomatiseerde onbemande – monorail treinen, en metro’s – die het reizen van en naar stadscentra, dichtgeslibde stedelijke gebieden en op luchthavens moet oplossen.

Comfort van de passagiers
Treinreizigers willen het allemaal – duurzame oplossingen, snelheid, efficiëntie, comfort en gemak. Naadloze connectiviteit tussen de verschillende vervoerswijzen dat de kwaliteit van het reizen verbetert, zodat u vanuit huis naar uw werk, zelfs naar het vliegveld, comfortabel met één OV-chipkaart kunt volstaan. Dat is reizen met plezier in een ruim interieur, zo dat u uitgerust zowel naar uw werk als thuis komt. Bij Bombardier Transportation, noemen ze het De evolutie van de mobiliteit.