BOMBARDIER MOVIA Metro voor Singapore Noord-Zuid en Oost-West lijnen

Advertentie

Artiest impressie van de nieuwe BOMBARDIER MOVIA Metro voor Singapore
•Nieuwe order van 396 auto metro’s brengen het aantal MOVIA voertuigen in Singapore 672, waardoor het een van de grootste metro vloot van Bombardier in de wereld
•De twee hoge capaciteit Mass Rapid Transit (MRT) regels totaal 102 km en serveer 61 stations met een gemiddelde dagelijkse gecombineerde ridership van 1,8 miljoen

BERLIN, juli 26, 2018 – Bombardier Transportation heeft vandaag aangekondigd dat zij een overeenkomst met Singapore’s Land Transport Authority (LTA) heeft ondertekend. Het contract omvat de levering van 396 BOMBARDIER MOVIA metro wagens voor personenvervoer op de lijnen van de hoge capaciteit Noord-Zuid (NSL) en Oost-West (EWL) Mass Rapid Transit (MRT). De overeenkomst bevat een optie voor langdurige dienst steun.
Laurent Troger, voorzitter van Bombardier Transportation zei, “de bewezen MOVIA metro is een werelds toonaangevende oplossing van de mobiliteit van de hoog presterende ter verbetering van de betrouwbaarheid van het openbaar vervoer in dichtbevolkte en snel groeiende steden. Bombardier is al meer dan 20 jaar de partner van een strategische mobiliteit om de Singapore Land Transport Authority. Bombardier is er trots op een belangrijke bijdrage aan Singapore van openbaar vervoer en ter ondersteuning van de LTA ambitieuze uitbreidingsplannen zijn spoorwegnet tot 360 km door 2030 groeien.”
De moderne MOVIA metrotreinen integreren enkele van’s werelds meest geavanceerde mobiliteit technologieën met inbegrip van het BOMBARDIER MITRAC voortstuwing en controle systeem die de stroom van beide aan boord en subsysteem informatie beheert, alsmede gegevens tussen het voertuig en de spoorweginfrastructuur. In de zes-auto configuratie, de nieuwe orde der 396 metro auto breng het aantal MOVIA voertuigen in Singapore aan 672, waardoor het een van de grootste metro vloot van Bombardier in de wereld en een verbetering van de broodnodige betrouwbaarheid bieden op twee van de LTA hoge capaciteit lijnen. ««««Gecombineerd, de twee lijnen, zowel boven als ondergronds, totaal 102 km in lengte en 61 stations.


Bron: Bombardier Transportation