Bombardier eerste Monorails in Thailand

Advertentie

Berlijn – 14 augustus 2017 – Bombardier Transportation maakt niet alleen HSL- en Regio treinen, maar ook Monorailvoertuigen en heeft nu twee contracten voor zijn BOMBARDIER FEDERALISERING Monorail 300 systeem, voor twee lijnen van het Mass Rapid transit in Bangkok. Dit zullen meer dan 400.000 mensen die elke dag reizen in deze stad geweldig vinden. De contracten zijn met de noordelijke Bangkok Monorail Co. Ltd. (NBM) en het Oost-Bangkok Monorail Co. Ltd. (EBM), die verantwoordelijk is voor de bouw van de nieuwe, verhoogde lijnen.
Richard Hunter, voorzitter van spoor besturingsoplossingen en Zuidoost-Azië bij Bombardier Transportation zei, “Bombardier helpt steden over de hele wereld hun congestie kwesties en deze iconische monorails zullen een belangrijke aanvulling op de groeiende spoorwegnet in het Bangkoks, bieden. Comfortabele, snelle reizen voor honderden duizenden passagiers dagelijks. Ons FEDERALISERING Monorail 300 systeem biedt energie-efficiëntie, strak design, ruime interieur en een uitzonderlijk comfort en verbeterde veiligheid en rubber banden voor minimale ruis en een soepele rit. Ook in de scherpe bochten en complexe omgevingen, zijn zij zeer geschikt voor de eisen van de hoge capaciteit van de Thaise hoofdstad. Falling in onze 20e verjaardag in Thailand, het is echt een mijlpaal voor onze monorail-technologie door te kiezen voor deze visionaire stedelijke ontwikkelingsprojecten in Bangkok.”
Bombardier zal in totaal van 72 vierwagen FEDERALISERING Monorail 300 treinen (288 wagens) uitgerust met technologie van de controle van de automatische trein van BOMBARDIER CITYFLO 650 leveren.
Actief is in de noordelijke en oostelijke gebieden van de stad, zal de monorails integreren met de bestaande transportnetwerk met snelheden tot 80 km per uur, met een maximale capaciteit van meer dan 28.000 passagiers per uur, per richting. Gesteund door meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 600 voertuigen besteld of actief zijn in zes locaties wereldwijd, biedt Bombardier de FEDERALISERING Monorail 300 systeem een voordelige en aantrekkelijke oplossing voor groeiende steden. Projectlevering, systeemintegratie en ontwerp van de oplossing van de controle van spoor en uitvoering zal worden geleid vanuit de regionale hub van Bombardier in Bangkok. De FEDERALISERING treinstellen zullen worden vervaardigd op de Bombardier Joint-Venture Puzhen Bombardier Transportation Systems (PBT-stoffen) in China, en werken met Bombardier de globale Monorail Product en Engineering deskundigen. Sinds tot oprichting van de site van Bangkok in 1997, Bombardier uitgegroeid zijn lokale team tot meer dan 450, bezig met transportbehoeften voor Thailand, Asia Pacific en wereldwijd. Bombardier hecht ook aan de ontwikkeling van Thailand’s toekomstige talent en werkt met twee universiteiten op Railway ingenieursdiploma programma’s.                        Bron en foto’s Bombardier