Boer zoekt vrouw in de trein

Advertentie

Na al het InnoTrans geweld over treinen uit Berlijn, nu een oer Nederlands bericht. Opnames Boer Zoekt Vrouw bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.

Zondag 23 september komt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij bij ruim drie miljoen Nederlanders op hun TVscherm. Zij hebben de vijf boeren uit ‘Boer zoekt vrouw’ mogen verwelkomen voor hun ‘speeddates’. De historische en romantische setting van het stoomdepot in Beekbergen en natuurlijk een stomende stoomtrein over de Kongingslijn biedt de boeren de ideale omgeving om ‘hun dates’ voor het eerst in het echt te ontmoeten.
Succesformule
Het zal niemand ontgaan zijn dat het succesvolle NPO programma Boer Zoekt Vrouw weer is begonnen. Het is maar liefst het 10e seizoen en trok afgelopen weekend al ruim 3 miljoen kijkers. De ambiance van stoomdepot en de prachtige Koningslijn waar de VSM hun dienstregeling rijdt, gaf voor de KRO-NCRV de doorslag om de speeddates bij de VSM op te nemen. Voor de tweede aflevering van het seizoen heeft de stoomtrein dan ook als decor gefungeerd voor de opnames rondom de speeddates. In deze aflevering zal de stoomtrein dan ook op unieke en sfeervolle wijze in beeld worden gebracht. Dat de opnames hiervoor eerder dit jaar al zijn opgenomen is een goed bewaard gebleven geheim.
Unieke en romantische beleving van een date
Yvon Jaspers met hond Tommy ontvangen de boeren en hun kandidaten in een unieke sfeer. Wim, Jaap, Michelle, Marnix en Steffi hebben uit alle ontvangen brieven tien mannen/vrouwen geselecteerd voor de speeddates! In de speciale ‘love train’ maken de boeren voor het eerst kennis met hun kandidaten. De komende 12 weken kunnen we de romances van deze 5 boeren verder volgen op televisie.
Zelf ook de romantische sfeer proeven van de stoomtrein?
Dat kan zeker. Tot eind oktober rijdt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij op zondagen wekelijks hun dienstregeling. Terwijl u heerlijk ontspannen zit in de sfeervolle historische rijtuigen, trekt al stomend het afwisselende landschap van de Veluwe aan u voorbij.
Aangekomen op station Eerbeek kunnen de reizigers even de benen strekken en ontdekken hoe de indrukwekkende locomotief ‘omloopt’. Nadat deze aan de andere kant van de trein weer is aangekoppeld en de remproef geslaagd is, wordt op de terugreis ingezet. Vervolgens aangekomen in Beekbergen, hebben de bezoekers dé kans om de grote verzameling locomotieven in het stoomdepot en de werkplaats van dichtbij te ontdekken. Een bijzondere belevenis is het bijvullen van de water- en kolenvoorraad. Kortom, genoeg ingrediënten om op zondag gezellig met de hele familie op reis te gaan met de stoomtrein. Bron VSM – Foto aangeleverd door VSM.