Blije Reizigers Prijs

Advertentie

brp_logoMomenteel worden de stemmen geteld. Op maandag 28 november wordt de Blije Reizigers Prijs uitgereikt in Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Enthousiaste en blije reizigers. Mensen die met plezier gebruik maken van het ov, omdat het goed is geregeld. Omdat ze onverwacht worden verrast. Railforum wil niet alleen tevreden reizigers, maar reizigers die oprecht blij worden van het ov.
Om dat te stimuleren, reikt Railforum de Blije Reizigers Prijs uit. De prijs wordt uitgereikt voor de beste bestaande initiatieven voor verbeteringen in het openbaar vervoer die het voor de reizigers plezieriger maken. Met de prijsuitreiking geven we deze initiatieven landelijke bekendheid, zodat zij op grotere schaal worden uitgerold.

Reizigers brengen hun stem uit
De leden van Railforum stemmen op hun favoriet, zodat er een lijst van vijf genomineerde initiatieven ontstaat. De lijst met genomineerden publiceren we zodat het publiek daarop kan stemmen. De reiziger bepaalt dus zelf wat hij de beste verbetering vindt!
In november geven we landelijke bekendheid aan deze verbeteringen en dragen zo bij aan een beter imago van het openbaar vervoer. De uitreiking vindt plaats op maandag 28 november bij het Spoorwegmuseum.