Binnenkort: iTrainSpotter de nieuwe treinspotters app voor iPhone

Advertentie

Binnenkort (+/- 4 weken) lanceren wij een treinspotters app voor de iphone. Met deze app kunt u een mobiel logboek bijhouden van uw treinenspots. Met de app kunt u foto’s maken van een mooie trein, automatisch zal uw tijd en locatie gelogd worden. U kunt zelf nog gegevens toevoegen zoals het type trein en eventueel een serienummer.
Alle gegevens worden centraal opgeslagen waarna u niet alleen door uw eigen database kunt zoeken maar ook door de foto’s van alle andere gebruikers. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar bepaalde treinen, serienummers, locaties en zelfs serienummer. De app zal internationaal gelanceerd worden zodat er wereldwijd mooie treinenfoto’s kunnen worden verzameld. Voorlopig zal de iTrainSpotter in het Nederlands en het Engels geleverd worden. ITrainSpotter zal dus niet alleen in Nederland functioneren maar u kunt ook een nostalgische trein in een Zwitsers dorpje spotten.
Er komt spoedig een iTrainspotter lite versie en iets later een plus+ versie. De plus+ versie zal vrij zijn van reclame en de mogelijkheid hebben tot push notificaties. Hierbij kunt u zich “abonneren” op locaties, gebruikers en bijvoorbeeld gebruikers. Wanneer er zich een update voor doet en voldoet aan uw “abonnement”, dan zult u een bericht ontvangen. De lite versie zal gratis te gebruiken zijn, de plus+ versie kost €1,99.

U kunt alles over onze nieuwste aanwinst vinden op ons speciale iTrainSpotter’s forum. Via het speciale forum kunt u uw vragen stellen, feedback geven en de laatste stand van zaken lezen over deze app. Wanneer u zich aanmeldt bij onze berichtendienst dan zult u automatisch een bericht ontvangen wanneer u de app kunt downloaden en  installeren.

Klik hier voor de laatste status.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.