BilderBuchBogen

Advertentie

Nee we hebben de spaties niet vergeten. Er zijn vele mooie serie boeken over de Spoorwegen. In Tirol is een uitgever RMG die een hele serie boeken uitgeeft onder de titel BilderBuchBogen over de Oostenrijkse Eisenbahnen.

In Oostenrijk is De Zillertalbahn een begrip dus alle reden om er een mooi boek over te maken en dat deed RMG, een uitgever van naam en niet alleen in Oostenrijk.
Op een smal spoor traject van Jenbach naar Mayrhofen brengt deze trein al vele jaren de toeristen, misschien heeft u er ook al eens ingezeten, maar ook de inwoners van dit dal van en naar de grote steden. Met een overstap in Jenbach is Innsbrück makkelijk te bereiken. In Innsbrück is alles te vinden van Luchthaven tot maar liefst twee modelspoorwinkels. Een middenin de stad en een in het DEC (Einkaufcentrum)
Op treinennieuws.nl verscheen reeds een artikel over de Waterstooftrein die hier ook gaat rijden.

In het Tiroler Jenbach bevindt zich het bedrijvencentrum van deze bekende Zillertalbahn die reikt tot ver over de grens. Naast de dagelijkse werksituaties worden ook de bouw van energiecentrales met historische foto’s en voertuigen van buitenlandse spoorwegen, die in de werkplaats van het Zillertal zijn gerepareerd, stoomtreinen en de hobbytrein getoond. Alle locomotieven en rijtuigen van de Zillertalbahn (uit de jaren 1950), voertuigen voor baanonderhoud en lijsten en modelfoto’s vervolledigen de BilderBuchBogen. Een boek wat de totale geschiedenis laat zien en lezen.
Toekomstige informatie over vernieuwing Langs de route en voertuigen.
Auteur: Albert Ditterich, Franz Straka – Met prachtige foto’s van bekende Oostenrijkse (Trein) fotograven.
Hier kunt u indruk krijgen van dit boek:

BilderBuchBogen

Boekomslag : Hrdcover
Foto’s           : 66 zwart/wit foto’s en in Kleur: 216
Plannen        : Voertuigen en stationsplan: 15
Omvang       : 68 pagina’s
Formaat        : A4
Gewicht        : 900 g
ISBN             : 978-3-902894-75-5
Prijs              : Euro 40, inclusief 10% BTW  Verzendkosten zie algemene voorwaarden
Bestellingen van een vertrouwde boekhandelaar of van Railway-Media-Group

Orders naar  : order-rmg@aon.at of info@rmg-verlag.at