Bestemming Disneyland® Paris

Advertentie

Welkom aan boord van de eerste Thalys met bestemming Disneyland® Paris. Dat kunt u vanaf morgen (31 maart) aan boord van de Thalys horen, dan vertrekt de allereerste rechtstreekse trein naar Disneyland® Paris (Marne-la-Vallée) in de opvallende met Disney figuren bestickerde Thalys. Eenmaal ter plekke kunt de vele attracties in beide Disney parken: Disneyland Park en Walt Disney Studios® Park bezoeken.

De Thalys brengt twee keer per dag reizigers vanuit Nederland rechtstreeks naar Marne-la-Vallée en terug. De magie van Disneyland® Paris ligt zo binnen handbereik. Vanaf Amsterdam staan reizigers binnen drie uur en 40 minuten voor de ingang en vanaf Rotterdam binnen twee uur en 55 minuten.
Al meer dan twintig jaar brengt Thalys de culturen en de economieën van de vier landen waar ze actief is dichter bij elkaar. In 2018 vervoerde Thalys voor het eerst meer dan 7,5 miljoen reizigers in een jaar tijd. Vanuit Amsterdam brengt deze hogesnelheidstrein je in 1.51 u. naar Brussel en in 3.18 u. naar Parijs. Thalys onderscheidt zich door haar uitzonderlijke service: ergonomisch comfort, een meertalig onthaal en kwaliteitscatering.
In 2008 al was Thalys pionier op het vlak van Wifi aan boord. Sinds december 2017 biedt Thalys drie serviceniveaus aan: reizen in de klasse “Standaard” kan vanuit Nederland, “Comfort” biedt een eersteklaservaring zonder extra kosten, en “Premium” een uitgebreide waaier aan diensten, inclusief een maaltijd die aan de zitplaats wordt opgediend. Thalys is sinds 2015 een volwaardige spoorwegmaatschappij, met SNCF en NMBS als aandeelhouders. Reserveren kan bij o.a. bij NS International. Breng ook eens bezoek aan de website: I Love Stedentrips als u meer informatie wilt over een Stedentrip naar Parijs. Foto’s Thalys en Treinennieuws.nl