Bemo op weg naar de InnoTrans

Advertentie

Nog een paar nachtjes slapen en de grootste beurs die InnoTrans heet in Berlijn opent haar deuren. Als bezoeker van InnoTrans wordt het bezoek en verblijf aan de beurs zo comfortabel mogelijk gemaakt. Hiervoor zijn een verscheidenheid aan diensten, waaronder o.a. gratis pendelbus vanaf de luchthavens, maar ook tussen de vele beurshallen op het Messe terrein, een zakelijk ontbijt voor de start van de beurs, gratis WiFi in alle hallen, rondleidingen, tent met een business lounge met computerterminals, conversatie- en ontspanningsruimtes, gratis massages en nog veel meer.
Dagelijks verschijnt het industriemagazine InnoTrans Report voor en over de spoorwegindustrie, dat al voor de 18 keer en bereikt lezers over de hele wereld met een oplage van ongeveer 225.000 exemplaren in drie taalversies. Up-to-date informatie over de ontwikkeling van de spoorwegindustrie, productnieuws en achtergrondinformatie over transportbeleid en het dagelijkse nieuws van de beurs natuurlijk, dat is wat het InnoTrans-rapport de lezers biedt.
 Alle firma’s zijn al maanden aan het plannen en promoten van hun kunnen. Zo ook Bemo Rail de locomotief specialist uit Warmenhuizen. Begin september werd bij de Museumstoomtram een diesel-elektrische locomotief beproefd, die door Bemo Rail voor een metrobedrijf in het Midden-Oosten is gebouwd. De tweeasser van het type BRDE 80 maakte op 11 september een afnamerit voor de opdrachtgever en werd daarna naar de InnoTrans in Berlijn overgebracht, om daar te worden geëxposeerd op de stand van Bemo Rail. Op de foto het vertrek van de Bemo-loc met een proeftrein uit Hoorn. Foto: Rein Korthof