Bahnreiseführer Schweiz, de treingids voor uitstapjes

Advertentie

Ontdek in Zwitserland, voor zover je dat al niet wist, als het spoorwegland bij uitstek. Zeker als de seinen naar Zwitserland weer op groen staan na Corona. Het schilderachtige landschap, ervaar de culturele diversiteit van land met de trein, bus of schip en doe dit op een ontspannen, intensieve en klimaatvriendelijke manier. Bekijk het boek Bahnreiseführer Schweiz, zeker als je je vakantie rond het 150 jarige bestaan van de RIGI-Bahn hebt geboekt.

Naast de geschiedenis van deze routes, met ver over de grenzen van Zwitserland, bekende spoorbanen, heb je met dit boek 30 kant-en-klare suggesties voor korte en lange rondreizen. Maak gemakkelijk een planning. Als je dit boek bekijkt en leest heb je gelijk het verlangen om een tijdje rond te reizen. Alles komt aanbod, omwegen en aanvullende kortere wandelingen en zelfs fietstochten.

Zoals bekend is Zwitserland spoorwegland bij uitstek. Treintrajecten hebben een naam, en de treinen zijn te herkennen aan hun eigen kleuren en technische hoogstandjes. Rond ieder grotere stad is wel een route uit gestippeld compleet met overzichtskaarten en tal van praktische tips. Ook de duur van de reis staat globaal vermeld. Het boek voor een betrouwbare reisgenoot al je heel Zwitserland wil verkennen. Zorg dat dit boek in je bagage zit, als je van de zomer naar Zwitserland gaat. Te bestellen bij Bol.com:

Bahnreiseführer Schweiz

Taal:                    Duitstalig

Bindwijze:           Paperback

Aantal pagina’s: 389 pagina’s

Illustraties:          Met kleuren foto’s

Auteur:                Ruedi Eichenberger

Uitgever:             AS-Verlag – Zwitserland

EAN:                    9783039130146

Prijs:                    € 45,90

Bol.com

 

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.