Autoslaaptrein ook voor 2017 gered

Advertentie

treinreiswinkel-logo-2De Treinreiswinkel die alles van treinreizen over de gehele wereld afweet of opzoekt gaat in 2017 meer autoslaaptreinen laten rijden. Naast de autoslaaptrein Düsseldorf – Verona gaat het Nederlandse bedrijf ook een autoslaaptrein Düsseldorf – Livorno aanbieden. Daarnaast rijdt er ook dagelijks een Autoslaaptrein Düsseldorf – Wenen van de Oostenrijkse spoorwegen.
Nadat de EETC de stekker uit de autoslaaptrein trok, was het De Treinreiswinkel die ze weer op de rails zette door in 2015 halsoverkop de autoslaaptrein Düsseldorf – Verona te introduceren. Voorheen werd er samengewerkt tussen de Treinreiswinkel en EETC, dat vanuit Den Bosch diverse autoslaaptreinen liet rijden. Nadat EETC plotseling had aangekondigd te zullen stoppen met haar activiteiten, besloot Treinreiswinkel zelf in het gat te springen met een eigen autoslaaptrein.
autoslaaptrein-2017Dat bleek vorig jaar al een succes, waarop de trein Düsseldorf – Verona dit jaar ook in mei, juni en september ging rijden. De (Nieuwe) Autoslaaptrein Düsseldorf – Livorno gaat alleen rijden in het hoogseizoen, van 5 juli t/m 31 augustus. Nieuw is dat sportievelingen de fiets mee kunnen in plaats van de auto. Dat gaat € 24 per enkele reis kosten. Al deze (auto)slaaptreinen en de autoslaaptrein Düsseldorf – Wenen van de ÖBB kunnen bij de Treinreiswinkel geboekt.

Foto: Archief Treinreiziger