Arriva speelt in op Vierdaagse

Advertentie

Arriva zet van 13 tot en met 19 juli aanstaande voor de Vierdaagse van Nijmegen en de zomerfeesten extra treinen in van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel. Voor feestvierders zijn er zelfs speciale nachtritten.  Het extravervoer sluit steeds aan op de NS-treinen vanuit Nijmegen. Van 16 tot en met 19 juli rijden er ook extra (nacht)treinen tussen Nijmegen en Venray.

Uiteraard wordt er deze dagen een grote drukte verwacht en daarom raadt Arriva de reizigers aan om – al voorafgaand aan de reis – te zorgen voor een geldig vervoerbewijs. Bijvoorbeeld door het kopen van een e-ticket. Mensen met een OV-chipkaart doen er verstandig aan voldoende saldo op hun kaart te hebben, zodat ze dit niet op het laatste moment moeten aanvullen, voordat ze kunnen inchecken.

Kom tijdig naar het station

Arriva raadt reizigers die geen OV-chipkaart hebben of niet in de gelegenheid zijn tevoren een e-ticket aan te schaffen, vooral tijdig op het station te zijn, voor het geval er een rij wachtenden staat bij de kaartjesautomaten. In Cuyk en Boxmeer zal het van 15 tot en met 19 juli mogelijk zijn, dagelijks tot negen uur ’s avonds een vervoerbewijs te kopen bij de balie van het station. Daarnaast staan natuurlijk de normale automaten ter beschikking. Overigens is kaartverkoop aan de balie  in Venray dit jaar NIET mogelijk.

Ten overvloede waarschuwt Arriva dat de perrons in Arnhem en Nijmegen voorzien zijn van poortjes, die alleen opengaan voor mensen met een geldig vervoerbewijs. Meer informatie over de reismogelijkheden geeft Arriva via zijn website www.arriva.nl.

Foto: ©Hans van Lith