Alstom met drie belangrijke innovaties op de InnoTrans 2014 in Berlijn

Advertentie

InnotransAls Nederland nog in de roes is van  175 jaar Spoor, opent de InnoTrans haar deuren weer. Deze twee jaarlijkse grote treinen en andere vervoersmiddelen beurs is de grootste vakbeurs voor de spoorweg sector. Alle trein fabrikanten, daar houden wij het maar bij, tonen hun innovaties.

Alstom Transport zal op InnoTrans 2014, die wordt gehouden in Berlijn, Duitsland van 23-26 september, drie belangrijke innovaties tonen.  Een voorspellend onderhoud tool, en nieuwe versies van de Atlas bereik, zijn ERTMS-oplossing. De meest recente versie van de Citadis tram onthullen. Comfortabeler, ruimer, toegankelijker dan ooit tevoren. De nieuwe Alstom tram zal met meer opties dan de vorige versies voorzien zijn.

Een andere innovatie die onthuld wordt door Alstom op InnoTrans is een voorspellend onderhoud tool ontwikkeld om de onderhoudskosten voor haar klanten te verminderen. Deze tool kan de staat van de apparatuur bewaken en te voorspellen wat de resterende gebruikersduur is. Zo is het mogelijk de onderhoudskosten te optimaliseren.

Inno Alstom 1Ten slotte zal het bedrijf nieuwe versies van haar Atlas ERTMS-oplossing introduceren. Deze oplossingen zijn aanpassing aan verschillende verkeersstromen en kunnen worden gebruikt in lage of hoge dichtheid van de netwerken om zo tenslotte een beter resultaat te geven aan eisen van de klant.

Bij de Alstom stand, zullen bezoekers van InnoTrans ook de stand zaken van nieuwste projecten van de Franse firma vernemen. Bijvoorbeeld, de samenwerking met PRASA  om treinen te leveren aan Zuid-Afrika. Alstom bouwt momenteel een lokale fabriek, die zal helpen om de sociale en economische structuur van deze regio te ontwikkelen en ook nog sneller de treinen te kunnen leveren. Zuid-Afrikaanse treinen, door Zuid-Afrikanen gemaakt, voor Zuid-Afrikanen.

Alstom zal ook twee regionale treinen uit het Coradia assortiment exposeren , een tram en een vracht locomotief.

Inno Alstom 2Voor meer informatie over al deze innovaties moet u een bezoek brengen aan de Alstom stand 405, hal 3.2 op de InnoTrans in de mooie stad Berlijn. Verder is Berlijn altijd al een reis waard. Contactpersoon Alstom: Sonia THIBAUT-DE-MAISIERES. wat de andere firma gaan zien zullen wij natuurlijk de komende weken op Treinennieuws.nl zetten.