Alle modelspoorspecialisten in Nürnberg

Advertentie

Noch baanVandaag gaan de deuren van de Spielwarenmesse in Nürnberg open. Op deze jaarlijkse beurs, ruim 160.000 vierkante meter “Spielwaren” uit de gehele wereld, is de Modelspoorhal altijd het drukste. Handelaren uit heel Europa komen de vijf komende dagen kijken wat de fabrikanten voor nieuwigheden in Petto hebben voor het seizoen 2015/2016. Wat komt er nieuw in de winkel? Wat zijn er voor exclusieve producten? Alle merken en spoorbreedtes van T-Gauge(de kleinste schaal 1:450) tot Spoor O zijn te bewonderen.
Märklin en NOCH hebben wel de grootste stands. Märklin laat de dealers al 14 dagen voor de beurs al haar nieuw producten per mail zien. NOCH deed dat vandaag op de openingsdag. Met meer dan 150 nieuwe producten voor de modelbouwer en al het nieuws van de merken KATO, Athearn en hun nieuwe merk voor Spoor Z Rokuhan. Noch is de specialist voor modelspoorbouwer.
Noch helpt echt de modelbouwer, ook al heb je geen verstand van mooie scenery, in hun grote boek “A Family Hobby – Model Railway” (71.905 Adviesprijs € 9,99) bespreken ze alles wat je moet weten. Kortom de gids voor bouwen van een Modelspoorbouwer! Je moet wel even wachten tot april 2016,
Dan is dit nieuwe boek te bestellen bij uw modelspoorwinkel of rechtstreeks bij NOCH.
Maak een geweldige modelspoorbaan als gezin samen met uw kinderen. Is het niet spannend idee? De kinderen zullen zeer enthousiast om mee te doen. Maar hoe kon je het idee een realiteit te maken? De auteur en bekende modebouwer, Karl Gebele, heeft met zijn kleinkinderen en Nico Denis een aantrekkelijke baan van 1.90 x 1.00m gebouwd. Dit vertellen en laten zij met veel foto’s zien.
“A Family Hobby – Model Railway” legt uit over meer dan 120 pagina’s stapsgewijze de totstandkoming van dit prachtige familie project. Het zal zich richten op waar kinderen een rol kunnen spelen in de bouw en inrichting van gebruik maar ook wat beter uitgevoerd kan door volwassenen.