ABELLIO geeft voor 1 MILJOEN POND TREINKAARTJES weg

Advertentie

abellio s1scotsrail vABELLIO geeft voor 1 miljoen pond treinkaartjes weg bij de start van haarnieuwe SCOTRAIL-CONCESSIE. Op het station van het Scho ABELLIO geeft voor 1 MILJOEN POND TREINKAARTJES weg tse Stirling gaf Abellio vanochtend het startsein voor de nieuwe ScotRail-concessie. Als dank voor trouwe klanten en om nieuwe reizigers kennis te laten maken met een treinreis door de prachtige Schotse omgeving deelt Abellio treinkaartjes met een totale waarde van 1 miljoen pond uit. Ga voor het bestellen en afdrukken van treinkaartjes naar www.freescotrailtickets.com.
albellio s 5Abellio’s heeft grote toekomstplannen voor het reizigersvervoer in Schotland. Zij gaat o.a. met gloednieuwe treinen tussen Edinburgh en Glasgow, die meer zitplaatsen en verkorten de reistijd bieden. Ook tussen de zeven grote steden in Schotland gaat volledig vernieuwd, hoogwaardig intercitymaterieel rijden.
De opening van de Borders Railway met feestelijke stoomtreindiensten. Deze spoorlijn is de langste binnenlandse spoorlijn die gebouwd is in de afgelopen 100 jaar in het Verenigd Koninkrijk. Voor heel Schotland nu ook reizen met één chipkaart. Jeff Hoogesteger, CEO Abellio Group, zegt: “Het is een voorrecht voor Abellio om de nieuwe ScotRail-concessie te mogen rijden en nu van start te gaan vanuit Stirling, het hart van dit schitterende land. Vandaag begint een nieuw hoofdstuk in de lange spoorgeschiedenis van Schotland. Als nieuwe beheerder van een essentieel onderdeel van de Schotse samenleving en economie zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben gekregen en we stellen dagelijks alles in het werk om het vertrouwen dat in ons is gesteld te bevestigen.” “Het doet ons groot genoegen dat we de Borders Railway mogen verwelkomen in de ScotRail-familie. Vanaf september kunnen reizigers kennismaken met de geweldige toeristische mogelijkheden langs dit fraaie traject. Dit is voor het eerst sinds de jaren-60 dat er treindiensten worden uitgevoerd over deze spoorlijn tussen Edinburgh en de Scottish Borders. Dit vieren we door vanaf september de eerste zes weken met stoomtreinen op de lijn te laten rijden. Daarnaast hebben ze plannen voor nog eens vijf stoomtreindiensten door het hele land. Op de nieuwe website vindt u hierover meer informatie en kunt u ook al reserveren.” het hele land. k ga ervan uit dat Abellio ScotRail het kloppend hart wordt van deze veelbelovende periode voor de Schotse spoorwegen.” Abellio Group Abellio is de internationale dochteronderneming voor reizigersvervoer van de Nederlandse Spoorwegen. Dagelijks verlenen onze mensen trein-, bus- en tramdiensten aan meer dan 1,6 miljoen klanten in het Verenigd Koninklijk, Duitsland en Nederland. Meer weten over Abellio kijk eens op haar site mocht je tijd hebben voor een video, klik dan hier.

ScotRailNetwerk

albellio s2