Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

On TraXS! 2019

15 maart - 17 maart

€16
 On TraXS! 2019

Wanneer? 15-16 en 17 maart 2019. Klein ontmoet groot in het Spoorwegmuseum. Tussen de grote locs in het museum zijn op dit modelspoorevenement de mooiste modelspoorbanen van Europa te bewonderen. Modelbouwers uit heel Europa worden voor de Modeltrein Expo On traXS! uitgenodigd om hun banen te tonen.Dagelijks 10.00 uur -17.00 uur. Kijk voor meer informatie: http://www.ontraxs.nl/

Modeltrein Expo On traXS!Het Spoorwegmuseum  In 2018 vierde on traXS! jubileum. Voor de 10de keer waren de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien tijdens de Modeltrein Expo On traXS! in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ook in 2019 exposeren de beste bouwers hun nieuwste modelspoorbanen. Modeltrein Expo On TraXS! is niet alleen een must voor de liefhebber, ook voor kinderen zijn de fraaie modelbanen fascinerend om te zien. Overal staan opstapjes en op het jeugdplein kunnen de kleintjes eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen.

Gegevens

Begin:
15 maart
Einde:
17 maart
Kosten:
€16
Evenement Tags:
Website:
http://www.ontraxs.nl/

Organisator

Het Spoorwegmuseum

Locatie

Het Spoorwegmuseum
Utrecht, + Google Maps
Website:
www.spoorwegmuseum.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*